Gevelbepleistering Houthalen-Helchteren

BZpunt gevelbepleistering in Houthalen-Helchteren zorgt voor uw gevel

BZpunt gevelbepleistering in Houthalen-Helchteren zorgt voor uw gevel

BZpunt in Houthalen-Helchteren is al meer dan twintig jaar een toonaangevend bedrijf als het gaat om het plaatsen van kunstofgebonden siliconepleister en sierpleister met gevelisolatie. U kan bij ons ook terecht voor het reinigen en schilderen van uw gevels.

Tien jaar garantie

Verder kunt u ook op ons beroep doen voor het plaatsen en afwerken van natuursteen voor raamdorpels en plinten. Ook maken wij enkel gebruik van hoogwaardige merken, zoals Knauf en Sto, zodat wij u te allen tijde kwaliteit kunnen garanderen. Op alle gevelwerken heeft u trouwens tien jaar garantie!

Correcte uitvoering en opvolging

Zelfwerkend patroon Gert Van Meerbergen en zijn team staan garant voor een correcte uitvoering en opvolging van de werken, zeker daar waar het bouwtechnische aspect en de duurzaamheid van de werken de volle aandacht verdient. Het esthetisch aspect is heel belangrijk voor ons.

Geïnteresseerd? Bekijk dan de rest van onze website, waarop u meer informatie vindt over siliconenbepleistering en bepleistering met isolatie. We laten u ook enkele detailtekeningen en realisaties zien.

Neem contact met ons op

Indien u meer informatie wenst of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, kunt u BZpunt in Houthalen-Helchteren steeds contacteren via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder en verlenen professioneel advies.

Gevelwerken met 10 jaar garantie!

Haal extra voordeel door niet enkel de pleisterwerken, maar ook de gevelisolatie over te laten aan de vakmensen van BZpunt.

Contacteer ons