Siliconepleister Houthalen-Helchteren

Siliconepleister voor nieuwbouw en renovatie

Siliconepleister voor nieuwbouw en renovatie

BZpunt voert siliconenpleisterwerken in Houthalen-Helchterenen omgeving uit op baksteen en ytong, en dit zowel voor nieuwbouw als renovaties. Hierbij heeft u de keuze uit twee methoden. Voor beide methoden werkt BZpunt met de kwalitatief hoogstaande merken Knauf en Sto. Verder kunnen de werken uitgevoerd worden met of zonder de samenwerking van een architect.

Traditionele snelbouw

U kunt kiezen uit de traditionele snelbouw, dat bestaat uit het plaatsen van een basislaag en een voorstrijk, dan de eigenlijke bepleistering met siliconenlaag, om te eindigen met de afwerking. De bepleistering kan in de door u gewenste kleur en korrel uitgevoerd worden.

Rechtstreekse isolatiepleister

Een andere optie is om de traditionele snelbouw uit te breiden met een rechtstreekse isolatiepleister. Deze methode kan ook toegepast worden op een houtskeletbouw.

StoLotusan-afwerking

Sinds kort bieden wij ook een StoLotusan-afwerking aan. Klik hier om meer te weten te komen over deze afwerkingsvariant. Bekijk ook onze detailtekeningen om een idee te krijgen van hoe wij precies te werk gaan.

Vraag een offerte aan

Indien u meer informatie wenst over onze siliconepleister in Houthalen-Helchteren of een vrijblijvende offerte wilt aanvragen, kunt u BZpunt steeds contacteren via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

Siliconen­pleisterwerken?

Haal extra voordeel door niet enkel de pleisterwerken, maar ook de gevelisolatie over te laten aan de vakmensen van BZpunt.

Contacteer ons