Gevelbepleistering

Uw gevel laten bepleisteren met crepi?
Kies voor een strakke, tot in de puntjes afgewerkte gevelbepleistering die uw woning een moderne look met een wauw-gevoel geeft.

Gevelbepleistering van A tot Z

Gevelbepleistering van A tot Z

Bij BZpunt zorgen we voor de bepleistering (ook wel crepi of bezetting genoemd) van uw gevel met opvolging van begin tot eind. We helpen op basis van onze ervaring actief met het plannen van uw renovatie of nieuwbouwproject. Alle werven worden persoonlijk door de zaakvoerders opgevolgd om onze vakmensen te ondersteunen en alles in goede banen te leiden. De communicatie met klanten en architecten verloopt steeds duidelijk en transparant.

Pleisterwerken met of zonder gevelisolatie

De regelgeving omtrent duurzaam wonen wordt alsmaar strenger. Nieuwbouw en renovatiewoningen moeten tegenwoordig erg goed geïsoleerd zijn. Daarom kunt u bij BZpunt ervoor kiezen om de isolatie en bepleistering van uw gevel samen te laten doen. We isoleren uw gevel efficiënt met de aanbevolen isolatie. De isolatie neemt niet veel plaats in en isoleert uw woning optimaal. Op deze isolatie voorzien we de finale duurzame gevelbepleistering met een mooie strakke laag in een heel breed gamma aan kleuren. Door de gevelbepleistering en isolatie samen te laten uitvoeren bespaart u ook nog eens op uw energiefactuur. Ook recht op eventuele premies kijken wij voor u na.

Flexibiliteit en oog voor detail

De mogelijkheden in gevelbepleistering zijn erg uitgebreid. Zowel voor nieuwbouw als renovaties zorgen we voor de perfecte bepleistering van uw gevel. Wilt u een strakke, witte look of liever het meer klassieke uitzicht van een gemetst huis? Bij BZpunt is alles mogelijk.

Uw gevel laten bezetten?

Be beschikking over:

  • minerale pleister
  • silicone pleister
  • steenstrips en keramische tegels op isolatie
  • kunststof steenstrips

Meer info over de verschillende soorten pleisterwerken of graag een offerte? Laat een bericht achter via het contactformulier.

Een gevel die u een wauw-gevoel geeft?

Kies voor BZpunt als partner voor gevelbepleistering en bezettingswerken.
Contacteer ons en samen bekijken we de mogelijkheden voor uw gevelbepleistering.

Contacteer ons

30+ jaar ervaring Uw gevel in goede handen
Contacteer ons

Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring met het bepleisteren en isoleren van gevels. Elk soort gevel kan perfect bepleisterd worden door onze vakmensen.

Na al die jaren houden we nog steeds vast aan dezelfde principes: een correcte prijs, de beste materialen, duidelijke communicatie en een nauwkeurige opvolging van A tot Z. Enkel zo kunnen we de perfecte gevelbepleistering garanderen.