Onze realisaties

Bij BZpunt zorgen we ervoor dat elke werf een referentie is.
We nemen enkel genoegen met een vlekkeloze afwerking en een tevreden klant. De gevel is immers de façade van de woning, de eerste indruk. En een eerste indruk kunt u geen tweede keer maken.

Succesprojecten van BZpunt

Succesprojecten van BZpunt

In ons 30-jarig bestaan gingen we bij elk project 100% voor een perfecte gevelbepleistering, isolatie en afwerking. Als het van ons afhangt, doen we dat de komende 30 jaar ook. We zijn dan ook erg fier op de pleisterwerken en projecten die we al hebben kunnen verwezenlijken.

We tonen al te graag ons geleverde werk ter inspiratie. Het geeft een goed idee van de vele mogelijkheden van gevelbepleistering en hoe het een gevel een nieuw karakter kan geven. Bekijk hieronder enkele van onze projecten in gevelbepleistering, gevelisolatie en steenstrips.

Meer inspiratie nodig?

Contacteer ons via het contactformulier en ontdek alle mogelijkheden in gevelbepleistering, gevelisolatie en steenstrips.

Contacteer ons

Architect? Onze leuze: "Klare taal!".
Contacteer ons

Bij BZpunt kunt u rekenen op een totaal-service. Elk detail kan door ons uitgetekend en bewerkt worden. Uiteraard geven wij u voor elke werf een deskundig en vrijwillig advies, in functie van de garantie of de eventuele verzekering.

Alle mogelijke knelpunten en moeilijkheden worden op voorhand uitgebreid besproken!

Contacteer ons via ons formulier of door een e-mail te sturen, we leggen u graag alles tot in detail uit.