Steenstrips

Steenstrips zijn dé manier om uw woning een knappe, bakstenen look te geven op een efficiënte manier.

Steenstrips voor gevels met een landelijke, bakstenen look

Steenstrips voor gevels met een landelijke, bakstenen look

Wilt u een gevel met een landelijke, bakstenen look? Dan zijn steenstrips ongetwijfeld de meest efficiënte keuze. Steenstrips nemen ten eerste weinig plaats in. De strips zijn slechts enkele centimeters dik waardoor de gevel niet te dik wordt. Een gevelbekleding met steenstrips is dan ook een uistekende keuze.

Perfect plaatsbaar op isolatie van BZpunt

Daarnaast zijn steenstrips perfect te plaatsen op onze isolatieplaten. De gevel kan dus perfect geïsoleerd worden, terwijl de gevel zijn bakstenen uitzicht en landelijke karakter behoudt.

Steenstrips bieden oneindig veel mogelijkheden

Steenstrips bestaan in tal van verschillende vormen, kleuren en maten. Samen bekijken we welke steenstrip ideaal is om uw bouwproject af te werken zoals u dat wilt. Dankzij steenstrips kunt u ook gaan voor prachtige contrasten in uw gevel. Een witte gevel met een strook steenstrips geeft de woning direct een uniek karakter. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Steenstrips voor een unieke gevel?

Onze experts staan klaar om samen de mogelijkheden van steenstrips op uw gevel te bespreken. Contacteer ons via het formulier!

Contacteer ons

Oneindige mogelijkheden
Contacteer ons

Dankzij steenstrips kunt u ook gaan voor prachtige contrasten in uw gevel. Een witte gevel met een strook steenstrips geeft de woning direct een uniek karakter. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wenst u een unieke gevel te creëren? Neem voor meer informatie contact met ons op.