Gevelisolatie

Uw gevel laten isoleren?
Sla twee vliegen in één klap. Laat uw gevel bepleisteren en tegelijk isoleren door BZpunt en bespaar op uw energiefactuur.

Gevelisolatie tijdens de pleisterwerken

Gevelisolatie tijdens de pleisterwerken

Elke gevelbepleistering kan bij BZpunt gecombineerd gaan met het isoleren van uw gevel. We plaatsen stevige isolatieplaten, die we naderhand afwerken met pleisterwerk volgens kleur en afwerkingsniveau naar keuze. U slaat twee vliegen in één klap: u geeft de woning een frisse, moderne look én de woning wordt energiezuinig door buitenisolatie.

Gevelisolatie bij renovatie

Vooral bij renovaties kiest men er vaak voor om de gevelisolatie samen met de gevelbepleistering te doen. Het is dan ook dé enige geschikte oplossing om koudebruggen weg te werken. Door de verschillende types van isolatieplaten komen er ook zelden complicaties kijken bij het isoleren van de gevel. De regelgeving omtrent duurzame woningen en isolatie wordt ook alsmaar strenger. Door uw gevel te laten isoleren door bz., zorgt u dat de gevel niet enkel mooi gerenoveerd is. U maakt hem ook energiezuinig door buitenisolatie.

Gevelisolatie bij nieuwbouw

Ook bij nieuwbouw is het een goed idee om de gevel te bepleisteren en tegelijk te isoleren. Op die manier kunt u de muren dunner houden en verliest u minder ruimte. De isolatieplaten isoleren de woning perfect en creëren een aangenaam binnenklimaat. De afwerking gebeurt op de isolatieplaten, en is net zoals elke gevelbepleistering bij bz. nauwkeurig en netjes afgewerkt met oog voor detail.

Subsidies voor de buitenisolatie van uw gevel

Wanneer u kiest voor buitengevelisolatie op een bestaande buitenmuur, krijgt u van uw netbeheerder een premie. Bovendien voorziet de Vlaamse overheid ook premies bij het aanbrengen van gevelsteen, bepleistering of een gevelbekleding.

Wenst u een offerte, of meer informatie? Wij kijken voor u na op welke premies u recht heeft en voorzien u ook van de nodige uitleg. Contacteer ons voor meer info!

Bepleistering met gevelisolatie?

Haal extra voordeel door niet enkel de pleisterwerken, maar ook de gevelisolatie over te laten aan de vakmensen van BZpunt.

Contacteer ons

1 + 1 = 3 Extra voordeel dankzij onze gevelisolatie
Contacteer ons

Door BZpunt niet enkel te vertrouwen voor de gevelbepleistering, maar ook voor isolatie van uw gevel, krijgt u extra voordeel:

De gevel krijgt een moderne, strakke look, de gevel is perfect geïsoleerd én u bespaart geld door de twee werken in één keer te laten doen!

Neem voor meer informatie contact met ons op.