Over ons

BZpunt uit Houthalen-Helchteren, Limburg, is specialist in gevelbepleistering en gevelisolatie, maar we doen veel meer dan dat. We geven professioneel advies bij elk project en zoeken actief mee naar de voordeligste oplossing voor onze klant. Elke gevel is een project dat van begin tot eind nauwkeurig opgevolgd wordt.

Gevelbepleistering door dynamische idealisten

Gevelbepleistering door dynamische idealisten

Al meer dan 30 jaar bepleisteren en isoleren we bij BZpunt gevels met dezelfde overtuiging: elke gevel moet een referentie zijn voor ons, de architect en de particulier. Dit doen we door enkel samen te werken met vertrouwde leveranciers met goedgekeurde materialen. Daarnaast zijn onze mensen op en rond de werf stuk voor stuk vakmensen. Op dit moment heeft BZpunt dagelijks 60 vakmensen op de werven doorheen heel België. Zij zorgen jaarlijks voor zo'n 60 000 m² bepleistering.

Opvolging van A tot Z

Bij BZpunt willen we steeds een perfect bepleisterde gevel kunnen garanderen. Daarom volgen we zelf elk project op de voet op. Onze zaakvoerders staan mee op de werf om de pleisterwerken en isolatiewerken in goede banen te leiden. De communicatie met de architect en de leveranciers is hierin cruciaal. Alle communicatie loopt duidelijk en transparant, zonder tussenpersonen. Op die manier vermeiden we misverstanden en verlopen de pleisterwerken efficiënter, sneller en voordeliger.

Daarnaast opteren we voor vertrouwde partnerships met bouwfirma's, projectontwikkelaars en architecten. Zo weten we wat we kunnen verwachten van onze partners en zijn we er zeker van dat we enkel met de beste materialen werken. Een vertrouwde werkrelatie levert immers beter en efficiënter werk.

Hoe gaat BZpunt te werk?

Stel, u gaat na het lezen van deze alinea naar onze contactpagina en doet een prijsaanvraag voor pleisterwerken. Hoe gaat het dan verder?

  1. Wij ontvangen uw vraag en stellen u bijkomende vragen indien nodig
  2. We maken voor u een technische uitwerking van uw gevelbepleistering en/of gevelisolatie
  3. We zoeken naar de voordeligste invulling van deze technische plannen
  4. U ontvangt een offerte van ons
  5. Bij een akkoord verzorgen wij de bepleistering, isolering en/of steenstripbedekking van uw gevel van A tot Z!

Meer weten over BZpunt en onze pleisterwerken?

Stuur ons een bericht met uw vraag of maak een afspraak. We geven u graag meer uitleg.

Partnership met BZpunt?

Zoekt u een gevelbepleisteraar die met u meedenkt om uw bouwproject efficiënt, correct en nauwkeurig af te werken? Laat een bericht achter. Samen bekijken we de mogelijkheden.

Contacteer ons